Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sunday, June 2, 2013

SomEtHiNg DiFFerEnt BuT I LiKe ThIs FeeliNg

malam ni semangat la pulak ye cik ana nak update blog..
al-maklumlah dah lama x update gara-gara bnyak keje kat office..
smpai hjung mnggu pun still ada kat office..
TAPI, x pe...cik ana x kisah pun
lagi suka kalu bnyk keje....
fikiran x  la nak melayang-layang...

wowwwww....kenapa ye ngn status cik ana kat ats tu..
mlm ni kat ana nk story la ngn korang semua psl sorg mamat ni...
disebabkan dia ni pemalu, so cik ana pnggil dia Mr.Shy la...hehehehhehehehehhehe

hurmmmmm..cik ana ni x nak la perasan lebih sesangat kan..
cik ana just a simple person..
BUT, i think something different when i see this guy..
setiap percakapan, kelakuan cik ana diperhatikan....
smpai kena tegur dgn ank sedara..
dan macam-macam lagi la,,,
yg tu nanti ye cik ana nk story kat blog ni
hahahhahahahahahhahahahhahahahha..


cik ana suka tgk Mr.shy ni, .korang nak thu knapa...
meh sini duk dekat2, cik ana nk cerita

1.jaga solat...( yang ni cik ana pling suka....paling tip top la..)

2. suka budak2..mcm cik ana jgk la..( suka tgk gelagat dia brgurau dgn ank sdara )

3. rajin wowwwwww..( bngun je pgi bunyi bsing..sape plak yg wat bising ni..rupnya mr.shy tgh racun rumput..heheheheh)

4. baik..( mr.shy: sya balik kjp ye...cik ana: knp?...mr.shy: nak beli syur jap...alahai...terharu jap...)

5. take care....so sweet...heheh ( tgh duk lepak kt pntai ngn family cik ema, mr.shy dtg malu2, nah la duk atas slipar sya ni..nnti kotor bju klu duk kat pasir tu..hehehehehhe
&
tgh  syok2 letak syur kat tepi tu..al-maklumlah cik ana ni x suka mkn sayur..tiba2 dia yg duk kt sebelah ni bgi pinggan...." nah, ambik syur tu ltak kt dlm pinggan " cik ana malu2..hehhe..x pe2.." letak je la. so cik ana pun ltak la kt dlm pinggan tu, even mr.shy still x siap mkn lgi..
agak-agaknya dia nmpk kot cik ana syok sgt pilih syur kt dlm mangkuk tu

6. pemalu( " nah, ambik fon ni, ltak no fon ye" trkjut cik ana kjp time dlm kete tu...tiba2 je mntk no fon dpan cik ana...kira nak tnjuk macho la tu wlaupun malu2..hehehheh
x nak plak pndang cik ana time mntk no tepon tu..malu la sgt)










2 comments:

  1. maksudnya, dia nak jadikan calon suami la tu kot... hihihihi

    ReplyDelete
  2. amboi2...hahahah..malu kjap...insyaAllah

    ReplyDelete