Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sunday, April 15, 2012

SahAbAt

video


Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.

Saturday, April 14, 2012

LayAn MoVie

                                                           
berbaloi jugak melayang duit ak 9 hingit...hehhe
ingatkan x best..rupenye ok la..
excited plak tgk citer ni..
walaupun sejuk mcam duk dlm peti ais..
arggghh...yg tu dah x kisah..
dlm hati bila la nak habis ni..x larat...nak ke toilet..(heheheh)

niat di hati nak tgk citer 3 temujanji..
tapi citer lain plak yg dpat...



sape plak yg jadi mangsa nak teman g tengok ni...
comform2 la cik bff turah & haini...
padan muka dia..
kena layan semua karenah cik puteri ni..

x boleh nak smbung entry dah ni..
cik puteri ni memang pantang dgn bubur..
pantang jumpa..
punyer la pjuk mak suruh buat..jeng jeng jeng
akhirnya merasa jugak cik puteri makan bubur malam ni...
nyammm,,,,,,,,,,,sedapnyer..

daaaa.......

Sunday, April 1, 2012

MinGGu yG mEmEnaTkaN

argghhhhhhh...tension nyer cik puteri minggu ni..huhuhu
banyak plak keje cik puteri mnggu ni..
knp la sblum cuti ni bnyk plak keje yg kena buat..
adoyai.....

minggu ni da satu oral presntation...


& ada dua midterm..huhuhu
kenapa la smpai dua midterm skali dlm stu minggu ni..
kalu cmni susah lah cik puteri kita ni nak score..
huhuhuhuhu


alamak cmne ni...
chaiyok2 yer cik puteri..hehehhe
come on...cik puteri boleh buat la..!!!!!!!!!!!

Thursday, March 29, 2012

Come oN cik pUteRi


hurmmmm.....dah penat la fkir smua ni..
kadang-kadang nak lari dari smua masalah yg timbul..
nak menghilangkan diri buat seketika..
tapi lari dri mslah pn x guna jgk kan..

lepas setle satu mslah...muncul yg lain plak..
bila la erk nak merasai ketengan wlpun skejap...wlaupun sepintas lalu..
normal la kan dlm khidupan kita ni..
kadang2 brada di atas dan kdang2 berada di bawah..
hdup kita ni mcm satu pusingn roda..

tp cik puteri harap msalah ni setle cpt-cpt la..
mls dah nak fikir hal yg remeh temeh ni..
come on cik puteri k..
chaiyok...chaiyok...

Tuesday, March 27, 2012

nEXt sEm pUnyEr pLaN...

semangat cik puteri ni erk...
awal2 dah da plan untuk next sem..hehehhe
ape la erk plan cik puteri ni..

actually...plan ni rancang untuk sem ni..
tapi dsebabkan ada mslah skit..
so..trpksa la dtangguhkan untuk sem depan..
nak tahu x selain i-city mane lagi cik puteri kita ni nak pergi..
jenggg..jenggg...jeng....

^
^
^
^
^


mesti korang semua tahu kan tempat ni..
mestilah kat langkawi kan kan...
teringin sgt nak g kat sini..

dulu g time bdak-bdak ag..huhu
x puas la nak jalan2 time tu..ckgu asyk nak cepat je..huhuh
so nak g untuk yg kedua nak jalan smpai penat..
n then x lupa jgk nak shoping....
i like it.....

kalu kat sna nanti cik puteri ni nak beli coklat banyak2...
emmmm..sedapnye dpt mkn coklat..
nak beli banyakkkkkkkkk.....
n then makan sorang2 je..x mo bgi org lain...
hehehheheheh
bukan kedekut la..tapi kan....

cik puteri ni memg x dpt dpisahkan dgn coklat..
memg favourte dia la tu..






Sunday, March 18, 2012

SalOn CiK pUtEri..

hehehhehehhe..
hari ni cik puteri bukak salon rambut la kt dlm bilik..
ada bakat jgk erk cik puteri ni..
selama 3 jam bertungkus lumus melayan customer..
akhirnya siap jgk..
heheheheh


untuk cik bff..ok x????
khidmat yang cik puteri berikan tadi..
memg x da tandingan kan...
ahahhahahah...

cik puteri plak nak pening..hheheh
mestilah x tahan dgn bau ubat tu..
uuwweekksssss..
memang rasa mcm nak muntah je kot..
lain kali x mo dah wat cmtu..

sekarang cik puteri nak rehat jap...
tempahan untuk hari ni dah hbis ye cik bff...
sambung esok plak erk..

misi tetap brjaya wlupn bnyk pralatan yg x cukup..
semangat tu yg penting..
hehhehhehehhe..
kalu cik puteri ni dh jmp cik bff..
comform akan buat bnda yg pelik-pelik..
ada je tasj yg diorang nak wat..
hahahahah


Monday, March 12, 2012

sEcond bElaTeD bEsdAy

dah baca kan tajuk entry kat ats tu..
hehehhehehe
cik puteri sambut belated besday kali kedua..

thnks untk ema,liza, & my roomte suzi coz sambut besday cik puteri ni..
wlaupun dah lambat..tp diorang still ingat..
hahahahhah
rasa lwak plak...

sebabnye mcm brperingkat plak smbut besday cik puteri ni..
kejap dgn orang lain..n kejap dgn orang lain
heheheh
biasalah kan..org famous sikit la katakan...
hahahahhahah

nak tgk x gambr time smbut besday ni..
ok...kalu nak tgk..nah ambik...

^
^
^

******


*****


*****


*****


*****


*****


*****


*****


*****


*****


*****


*****

Saturday, March 10, 2012

WedDInG fAraH & ZuAn

alhamdulilah..akhirnya selamat jgk kwn cik puteri ni naik pelamin..
cik puteri doakan smoga dia bahagia brsama suami trsayang hingga ke akhir hayat..
sedih lah jgk cik puteri tgk time majlis akad nikah tu..
tp kena cover la..x leh nangis..nant malu plak...hhu

lepas ni cik puteri nak wat hal gila2 dah ngn kwan baik dia tu..
sbb....dia dah da suami..
hehheheh

untuk zuan
^
^
jaga farah baik2 k.
.jgn abaikan dia..
tunaikan tngjwab sebagai seorg suami yg soleh..

untuk farah
^
^
dgr tau cakap zuan tu..jgn bantah..
hope jdi isteri yg solehah..
ingt syurga di bwh tpak kaki suami..

huhuhuhu..lepas ni turn sape plak erk....
lepas sorang2 kwn cik puteri ni mndrikan rumah tngga..
turn cik puteri plak bile erk..
hahhaahhaha..no komen..

kalu da rezeki..ada jodoh...
x ke mana kan hbungan tu..


^
^


^
^


^
^


^
^


^
^


 ^
^


^
^


^
^


^
^


                                                      

mY BeLATed besDaY

besday sape yer..cik puteri nak cter ari ni..hehehhe
mestilah besday cik puteri..
ingtkan diorang smua x nak kenakan cik puteri sbb dh lmbat kan..
tapi cik puteri kena jgk dpermainkan olh diorang..
cik haini kita la yg plan smua ni ngn mmbe yg lain..

kesian tau kat cik puteri mandi telur & tepung..
huhuhuhuhuh
btw...cik puteri hepi coz still ingt kat cik puteri..
cik puteri syg korang semua tau..
^
^
^
^

 time ni cik puteri x taw ag nak wt surprise..
hehehheheh..
time tu cik puteri tgh lapar memg x ingt ape2 dah..


 
pmdainye la diorg brlakon erk..
ish ish ish


sempat lagi tu nak berposing cik haini & cik turah ni
huhuhuhu


rahsia dh trbongkar..
tgh khusyuk nak potong kek..
habis sudah..mandi tepung la cik puteri ni..



muka cik puteri redha je..hehehhe
lpas mndi tepung..


dah penat main kejar-kejar
stop kejp ambk gmbr,,
hahahha


yg ni lagi sorang...org lain pnat main kejar-kejar..
dia duk sorang2 mkn kek..
memg mndi tepung la jwabnyer


time uposing la..
hehehhe


  sekali je memg x cukup kalu nak berposing..


yg ketiga baru cukp ..hehhehe
memang ratu kamera btul la..


ksian kt cik puteri..hehhehe
btw cik puteri hepi taw..
sayang korang...

                                                       sekian...